Udstyr

Lidt om vores tekniske udstyr

Kavo gentle eray 980 diodelaser
Dette apparat har en masse funktioner. Vi bruger den mest, hvor konventionel paradentosebehandling ikke har haft den effekt, vi ønsker. Hos os er laserbehandling en del af paletten af behandlinger, vi i samråd med patienten kan tilbyde. Det foregår ved langsomt at bevæge den millimetertynde lyslederspids frem og tilbage i sprækken (pochen) mellem tand og tandkød. Laserbehandling er en meget blid behandling og kræver ikke bedøvelse.

Pro One ortopanrøntgen
Vores planmega ortopan og digital røntgen. Ved hjælp af ortopanrøntgen giver det os et godt overblik over samtlige tænder og kæber og er desuden velegnet til patienter med udtalte svælgereflekser.

Vores avancerede rengørings- og sterilisationsudstyr
Alle vores instrumenter bliver først prædesinficeret/vasket i vores Miele termodesinfektor, hvorefter de går videre til vores vakuumautoklave der under damptryk varmer instrumenterne op til 134ᵒc, hvorefter de tørres. Roterende instrumenter bliver mellem hver patient renset, smurt og kørt igennem ved damp ved 134ᵒc i vores automatiske rense/smøremaskine DAC universal. Autoklaverne kontrolleres efter gældende retningslinjer.

Scroll to top